Allt är skrivet från de att han levde, från min förra hemsida.

 

     

Kallas: Ruff

Kön: Hane

Ras: Airedaleterrier

Född: 98-05-05

Färg: Svart med röd sadel

Vikt: 31kg

Höfter: A

Uppfödare: Lisa Gunnarsson

Meriter: SUCH

Tävlad i: Lydnad, utställning & Bruks

Kurser: lydnad, bruks, agility & viltspår bla

 

Min älskade grabb, så himla go och genomsnäll! Jag fick honom som omplaceringshund när han var i 5års åldern. Vi har gått igenom så mycket i dessa år och jag är så glad att jag fått honom. Utan honom, hade jag inte lärt mig så mycket och utan honom hade jag inte haft varken Inca eller Jo-Jo.

 

Tillsammans har han och jag tränat lydnad, spår, sök, agility osv. Men vi har bara tävlat lydnad och utställning. Han är Svensk Utställningschampion och en riktig snygging! Hade jag kunnat lite mer när jag fick honom och inte bara lagt spår på hobbynivå så hade han garanterat varit högt upp i spåret, trots att han nu är 12 år så är han fortfarande en spårgud. Vilken kille han är!

 

Han har alltid varit väldigt frisk och aldrig varit några större problem, han blev kastrerad för ngt år sedan och har efter 10 års åldern fått lite problem med ryggen och benen. Han har ont och har ibland svårt att resa sig, men vilken gammal gubbe har inte det..

 

Han har fått två valpar, StarWatchers Thelma och StarWatchers Louise. Thelma har min gudmor så henne träffar vi ofta, kul!

 

Jag hoppas Ruff får fler härliga år med oss, min lilla snuttepojk!

 

Far: FIUCH, FI V-98, INT UCH, NORD UCH, SE V-97, SE V-98 Big Lady's Your Majesty

 

 

 

 

 

Caroline, Inca & Jo-Jo